Alle cases
Case
top-chefs
Top-Chefs

Opdrachtgever

Top-Chefs

Expertise

Laravel, API-koppelingen, AWS Hosting, Front-end development, Development - Native iOS apps, Development - Native Android apps, SEO / SEA, Social, Concept, Development, GIT, UX Design, Vue3

Vraag

Hoe kunnen we Top-Chefs en horecabedrijven snel en eenvoudig met elkaar matchen?

Oplossing

Ons team heeft een fantastisch platform ontwikkeld, bestaande uit een iOS- en Android-applicatie die naadloos samenwerkt met een webApp via API's. Top-Chefs en werkgevers kunnen gemakkelijk inloggen en beginnen met matchen! Werkgevers plaatsen shifts, en Top-Chefs kunnen hierop reageren. Zodra een werkgever een geschikte kandidaat ziet, kan hij of zij de Top-Chef accepteren, en voilà: de perfecte match is gemaakt!

Resultaat

Onze applicatie maakt gebruik van de beproefde MVVM-architectuur en Kotlin Multiplatform voor een optimale gebruikerservaring. De API is gebaseerd op het "Cruddy By Design" principe, en we hebben een custom notificatiecentrum waarin berichten gemakkelijk teruggelezen kunnen worden. De webApp is gebouwd als een SPA, met de nieuwste technieken zoals Laravel, Vue 3 en Inertia. Er wordt verder in samenwerking met marketing veelvuldig gebruikgemaakt van handmatige en via API gegenereerde deeplinks van Firebase om zo ook het installatieproces te overleven en het starten van acties in de app. 

Top-Chefs

Het vinden van de perfecte freelance chef of ideale werkplek kan een uitdaging zijn in de horeca. Daarom heeft STRIXI voor Top-Chefs een revolutionair platform dat horecabedrijven en getalenteerde freelance chefs met elkaar verbindt.

Met behulp van geavanceerde technologieën zoals Laravel, Vue en Inertia voor de webapplicatie, en MVVM en Kotlin Multiplatform voor iOS en Android apps, hebben we een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar platform gecreëerd dat het koppelen van horecabedrijven en Top-Chefs eenvoudiger dan ooit maakt.

top-chefs-case

Top-Chefs stelt horecabedrijven in staat om hun ideale chef te vinden door een shift te plaatsen op het platform. Tegelijkertijd kunnen freelance chefs hun vaardigheden en ervaringen tonen, en direct solliciteren op de beschikbare shifts. Zodra er een match is gemaakt verloopt ook het contract en urenregistratie via het platform. 

Door middel van ons platform hebben talloze horecabedrijven en Top-Chefs elkaar al gevonden en succesvolle samenwerkingen opgebouwd. De positieve feedback en groeiende community zijn een bewijs van het succes van Top-Chefs en de krachtige technologie die STRIXI heeft ingezet.

Bij STRIXI zijn we trots op het succes van Top-Chefs en blijven we innoveren om het platform te verbeteren en uit te breiden, zodat we nog meer horecabedrijven en getalenteerde chefs kunnen helpen om elkaar te vinden en samen te werken aan culinaire hoogstandjes. 


STRIXI heeft uitstekend werk geleverd, van ontwikkeling tot marketing

STRIXI heeft uitstekend werk geleverd, van ontwikkeling tot marketing, met indrukwekkende resultaten. Johan en Mike zijn fijne knapen om mee te werken. 

Mitchel Schenderling - 2023

Johan

Directeur

Sparren over hoe jij digitaal kunt groeien?

Neem contact op met Johan! Hij staat klaar om te brainstormen over de mogelijkheden.

Mailen:  
johan@strixi.nl
Meer cases
flexable case header
Flex@ble
Flex@ble is hét online uitzendplatform dat speciaal is ontwikkeld voor de retailbranche. Het platform heeft als doel om het samenbrengen van vraag en aanbod in de retail zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Uitzendkrachten en zzp'ers kunnen gemakkelijk via de app solliciteren op diensten die aansluiten bij hun beschikbaarheid. Aan de andere kant kunnen opdrachtgevers snel en gemakkelijk ervaren flexibele krachten vinden om hun openstaande shifts in te vullen, waarbij ze zelf de aanmeldingen voor hun shifts kunnen beheren.Een innovatief aspect van het platform is het QR klok-systeem, waarmee Fl@xr’s op locatie in en uit kunnen klokken voor hun...
header-evenement
Corona Sneltest Nederland B.V.
Stichting Open Nederland
Testen voor Toegang
Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Ministerie van Welzijn en Sport
Stichting Open Nederland en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) heeft een open house-constructie opgezet om meer testcapaciteit te genereren voor verschillende doeleinden. Hier heeft Corona Sneltest Nederland B.V. ook aan meegedaan en werd ingeloot voor “Testen voor Toegang” en “Testen voor je reis”. Hiervoor hebben wij een teststraatapplicatie ontwikkeld die moest voldoen aan strenge eisen vanuit Stichting Open Nederland (SON), het Ministerie I&W en het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS). Nadat onze applicatie was getest en goedgekeurd door alle betrokken partijen, hebben wij continu doorontwikkeld, waarbij we de applicatie hebben verrijkt met nieuwe functionaliteiten. Uiteindelijk hadden...