Alle cases
Case
header-evenement
Corona Sneltest Nederland B.V.
Corona Sneltest Nederland B.V.
Corona Sneltest Nederland B.V.
Corona Sneltest Nederland B.V.
Corona Sneltest Nederland B.V.

Opdrachtgever

Corona Sneltest Nederland B.V.

Expertise

Laravel, API-koppelingen, AWS Hosting, Load Balancer, Privacy by Design, GIT, Meertaligheid

Website

Vraag

Het ontwikkelen van een teststraatapplicatie die voldoet aan de strenge eisen van Stichting Open Nederland en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Oplossing

Ontwikkeling van de teststraatapplicatie met als uitgangspunt: “Privacy by Design” om data zoveel mogelijk weg te stoppen. Daarnaast was er een sterke focus om verdacht gedrag direct te kunnen herkennen. We hebben hier gekozen voor de ontwikkeling in een MVC-model waar we bij elke controller logging hebben voor de actie die je uitvoert. Hierdoor is alles herleidbaar geworden en hebben we "flags" ingesteld om direct actie te kunnen ondernemen indien nodig.

Resultaat

  • Miljoenen verificatie Sms’jes verstuurd.
  • Meer dan 1 miljoen testtokens verstrekt voor in de CoronaCheck App.
  • Uptime van 100%.
  • Meer dan 2.000 testmedewerkers ingelogd.
event
Corona Sneltest Nederland

Stichting Open Nederland en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) heeft een openhouse constructie opgezet om meer testcapaciteit te genereren voor verschillende doeleinden. Hier heeft Corona Sneltest Nederland B.V. ook aan meegedaan en werd ingeloot voor “testen voor toegang” en “testen voor je reis”.

Hiervoor hebben wij een teststraatapplicatie ontwikkeld die moest voldoen aan strenge eisen vanuit Stichting Open Nederland (SON), het Ministerie I&W en het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS).

Nadat onze applicatie was getest en goedgekeurd door alle betrokken partijen hebben wij continu een doorontwikkeling meegemaakt, waarin we de applicatie hebben verrijkt met nieuwe functionaliteiten.

Uiteindelijk hadden we een stabiel product staan waar we ook meerdere partijen hebben aangesloten die van onze oplossing gebruik hebben gemaakt voor testen voor je reis. Mede hierdoor hebben meer dan 275 testlocaties in heel Nederland op onze teststraatapplicatie gedraaid en hebben we meer dan 1 miljoen test tokens kunnen verstrekken die voor reizen of voor bijvoorbeeld toegang tot verschillende evenementen kon worden gebruikt.

Het was geweldig om te zien dat mede dankzij de inzet van onze teststraatapplicatie we zoveel Nederlanders weer hebben kunnen helpen.

STRIXI denkt graag mee en zijn erg gedreven!

Dankzij de inzet van STRIXI konden wij onze straten snel operationeel krijgen voor Stichting Open Nederland. Ook tijdens de opening met TestenVoorJeReis.nl heeft STRIXI alles op alles gezet om meer dan 275 locaties aan te sluiten.

“STRIXI denkt graag mee, zijn erg gedreven en ontzettend snel in het realiseren en implementeren van een website en de gehele backoffice.”

Bas Bobeldijk

Johan

Directeur

Sparren over hoe jij digitaal kunt groeien?

Neem contact op met Johan! Hij staat klaar om te brainstormen over de mogelijkheden.

Bellen:  
06 26 93 27 64
Mailen:  
johan@strixi.nl
Meer cases
header
Lunchbaas
Cater Concept is gespecialiseerd in catering op scholen en bij bedrijven. Aangezien scholen en bedrijven deels hun deuren hebben moeten sluiten tijdens de afgelopen coronaperiode zijn deze werkzaamheden teruggelopen. Door deze ontwikkeling heeft Cater Concept besloten een nieuw lunchconcept te lanceren in en rondom Raalte. In samenwerking met de opdrachtgever zijn wij het proces gestart op zoek naar een passende naam voor dit nieuwe concept. De wens van de opdrachtgever was een krachtige stoere naam die ook goed gebruikt kan worden in de totale branding en tone-of-voice. Na diverse brainstormsessies op afstand zijn we uitgekomen op Lunchbaas. Lunchbaas is krachtig,...
header-pcr
PCR test Nederland
In de coronatijd is vliegen met een PCR test verplicht, hiervoor hebben wij een boekingsplatform ontwikkeld. Doordat we het direct meertalig hebben opgezet kon de website ingezet worden in verschillende landen zoals Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal en Duitsland. Reiscertificaten worden dan ook uitgegeven in 6 verschillende talen van Nederlands tot aan Arabisch! Dankzij het boekingsplatform hebben we meer dan 100.000 mensen kunnen helpen met het maken van hun vliegreis. Vanuit het logo hebben we de website van de grond af aan opgebouwd qua design. Je ziet dan ook de elementen van het logo terug in het geheel wat de...