Alle cases
Case
header
Kiwanis Doetinchem-de Graafschap

Opdrachtgever

Kiwanis Doetinchem-de Graafschap

Website

Expertise

Development, AWS Hosting, WordPress, Front-end development, Branding

Vraag

Hoe kunnen wij een evenement organiseren in Doetinchem, betrokkenheid creëren bij de lokale gemeenschap en het sponsor proces voor verschillende deelnemers zoveel mogelijk automatiseren?

Oplossing

De ontwikkeling van een stijl waar de Sint-Catharinakerk in Doetinchem in het logo opgenomen is voor extra herkenbaarheid. Het evenement ging volledig over verschillende fietssporten en dat vind je terug in het logo, gezien de zon is verwerkt in de vorm van een tandwiel.

Vervolgens hebben wij een platform ontwikkeld, waarbij je gemakkelijk per deelnemer een sponsorbedrag kunt bepalen. Daarnaast kan elke deelnemer of klas ook nog zijn eigen pagina actief promoten bij vrienden en familie. Online kan er eenvoudig gesponsord worden door af te rekenen met iDEAL.

Resultaat

  • In 2021 is er bijna € 16.000 opgehaald voor Kanjers voor Kanjers
  • Gemakkelijk overzicht in het CMS om uitbetalingen te kunnen doen.
  • Drukwerk geleverd op verschillende locaties.
  • Geautomatiseerd proces.
  • Lokale betrokkenheid gecreëerd.
mac-home
mobiel-home
Fietsival

Fietsival is een samenwerkingsverband van Kiwanis-club Doetinchem – De Graafschap, Sportbedrijf Doetinchem en het (fiets)verenigingsleven in Doetinchem en omstreken. Fietsival stimuleert jongeren om meer te bewegen tijdens diverse fietsactiviteiten op basisscholen én een jaarlijks eendaags fietsevenement in en om de Doetinchemse binnenstad. Tegelijk ondersteunt Fietsival maatschappelijke projecten, bovenal gericht op kinderen.

Fietsival is tijdens het voorjaar aanwezig op vele basisscholen in en om Doetinchem met diverse fietsactiviteiten, in samenwerking met de Doetinchemse fietsverenigingen IJsselcrossers, SFA Bikepark, De Zwaluwen en de Pedaleur. Leerlingen kunnen genieten van clinics, demonstraties en een pumptrack, waarbij ze worden uitgedaagd fietskilometers te maken en sponsorgelden te verzamelen voor zelfgekozen goede doelen van Kanjers voor Kanjers.

Bekijk het zelf op fietsival.com

Mike

Directeur

Sparren over hoe jij digitaal kunt groeien?

Neem contact op met Mike! Hij staat klaar om te brainstormen over de mogelijkheden.

Mailen:  
mike@strixi.nl
Meer cases
header
Dutch Horeca Group
The Dutch Horeca Group is ontstaan uit een samensmelting tussen Bekedam Food & Events en The Dutch Grill Store. Klinkt romantisch of niet? En dat is het ook! De passie voor het horecavak spat er namelijk vanaf. Voor elke partij, klein of groot, staan ze in vuur en vlam. Ze zijn echte vakidioten met liefde voor alles wat met horeca te maken heeft. Voor jou zetten zij alles op alles om het jou naar de zin te maken, zodat jij kunt genieten van jouw feest, van zakelijke events tot privé events. Zonder zorgen! Want ze nemen het jou allemaal uit...
header
Dact.nl
DACT, Dutch Association of Corporate Treasurers, is dé beroepsvereniging voor (corporate) treasurers en treasury professionals in Nederland. Het telt circa 660 leden, werkzaam bij multinationals, grote en middelgrote ondernemingen maar ook bij de overheid en non-profitorganisaties. DACT bevordert als beroepsvereniging de professionele ontwikkeling van de leden, biedt een netwerk waarbinnen treasury professionals zich met elkaar verbonden voelen en faciliteert een platform voor de uitwisseling van informatie en verdieping van kennis. In samenwerking met CASE hebben wij de website compleet opnieuw opgebouwd. Daarnaast werkten wij al langer samen met dact.nl dus hadden wij een goed idee van hoe wij de backend...