Alle cases
Case
header
Kiwanis Doetinchem-de Graafschap

Opdrachtgever

Kiwanis Doetinchem-de Graafschap

Expertise

Development, AWS Hosting, WordPress, Front-end development, Branding

Vraag

Hoe kunnen wij een evenement organiseren in Doetinchem, betrokkenheid creëren bij de lokale gemeenschap en het sponsor proces voor verschillende deelnemers zoveel mogelijk automatiseren?

Oplossing

De ontwikkeling van een stijl waar de Sint-Catharinakerk in Doetinchem in het logo opgenomen is voor extra herkenbaarheid. Het evenement ging volledig over verschillende fietssporten en dat vind je terug in het logo, gezien de zon is verwerkt in de vorm van een tandwiel.

Vervolgens hebben wij een platform ontwikkeld, waarbij je gemakkelijk per deelnemer een sponsorbedrag kunt bepalen. Daarnaast kan elke deelnemer of klas ook nog zijn eigen pagina actief promoten bij vrienden en familie. Online kan er eenvoudig gesponsord worden door af te rekenen met iDEAL.

Resultaat

  • In 2021 is er bijna € 16.000 opgehaald voor Kanjers voor Kanjers
  • Gemakkelijk overzicht in het CMS om uitbetalingen te kunnen doen.
  • Drukwerk geleverd op verschillende locaties.
  • Geautomatiseerd proces.
  • Lokale betrokkenheid gecreëerd.
mac-home
mobiel-home
Fietsival

Fietsival is een samenwerkingsverband van Kiwanis-club Doetinchem – De Graafschap, Sportbedrijf Doetinchem en het (fiets)verenigingsleven in Doetinchem en omstreken. Fietsival stimuleert jongeren om meer te bewegen tijdens diverse fietsactiviteiten op basisscholen én een jaarlijks eendaags fietsevenement in en om de Doetinchemse binnenstad. Tegelijk ondersteunt Fietsival maatschappelijke projecten, bovenal gericht op kinderen.

Fietsival is tijdens het voorjaar aanwezig op vele basisscholen in en om Doetinchem met diverse fietsactiviteiten, in samenwerking met de Doetinchemse fietsverenigingen IJsselcrossers, SFA Bikepark, De Zwaluwen en de Pedaleur. Leerlingen kunnen genieten van clinics, demonstraties en een pumptrack, waarbij ze worden uitgedaagd fietskilometers te maken en sponsorgelden te verzamelen voor zelfgekozen goede doelen van Kanjers voor Kanjers.

Bekijk het zelf op fietsival.com

Johan

Directeur

Sparren over hoe jij digitaal kunt groeien?

Neem contact op met Johan! Hij staat klaar om te brainstormen over de mogelijkheden.

Mailen:  
johan@strixi.nl
Meer cases
top-chefs
Top-Chefs
Het vinden van de perfecte freelance chef of ideale werkplek kan een uitdaging zijn in de horeca. Daarom heeft STRIXI voor Top-Chefs een revolutionair platform dat horecabedrijven en getalenteerde freelance chefs met elkaar verbindt.Met behulp van geavanceerde technologieën zoals Laravel, Vue en Inertia voor de webapplicatie, en MVVM en Kotlin Multiplatform voor iOS en Android apps, hebben we een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar platform gecreëerd dat het koppelen van horecabedrijven en Top-Chefs eenvoudiger dan ooit maakt.Top-Chefs stelt horecabedrijven in staat om hun ideale chef te vinden door een shift te plaatsen op het platform. Tegelijkertijd kunnen freelance chefs hun vaardigheden en...
flexable case header
Flex@ble
Flex@ble is hét online uitzendplatform dat speciaal is ontwikkeld voor de retailbranche. Het platform heeft als doel om het samenbrengen van vraag en aanbod in de retail zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Uitzendkrachten en zzp'ers kunnen gemakkelijk via de app solliciteren op diensten die aansluiten bij hun beschikbaarheid. Aan de andere kant kunnen opdrachtgevers snel en gemakkelijk ervaren flexibele krachten vinden om hun openstaande shifts in te vullen, waarbij ze zelf de aanmeldingen voor hun shifts kunnen beheren.Een innovatief aspect van het platform is het QR klok-systeem, waarmee Fl@xr’s op locatie in en uit kunnen klokken voor hun...