Alle cases
Case
header
Kiwanis Doetinchem-de Graafschap

Opdrachtgever

Kiwanis Doetinchem-de Graafschap

Expertise

Development, AWS Hosting, WordPress, Front-end development, Branding

Website

Vraag

Hoe kunnen wij een evenement organiseren in Doetinchem, betrokkenheid creëren bij de lokale gemeenschap en het sponsor proces voor verschillende deelnemers zoveel mogelijk automatiseren?

Oplossing

De ontwikkeling van een stijl waar de Sint-Catharinakerk in Doetinchem in het logo opgenomen is voor extra herkenbaarheid. Het evenement ging volledig over verschillende fietssporten en dat vind je terug in het logo, gezien de zon is verwerkt in de vorm van een tandwiel.

Vervolgens hebben wij een platform ontwikkeld, waarbij je gemakkelijk per deelnemer een sponsorbedrag kunt bepalen. Daarnaast kan elke deelnemer of klas ook nog zijn eigen pagina actief promoten bij vrienden en familie. Online kan er eenvoudig gesponsord worden door af te rekenen met iDEAL.

Resultaat

  • In 2021 is er bijna € 16.000 opgehaald voor Kanjers voor Kanjers
  • Gemakkelijk overzicht in het CMS om uitbetalingen te kunnen doen.
  • Drukwerk geleverd op verschillende locaties.
  • Geautomatiseerd proces.
  • Lokale betrokkenheid gecreëerd.
mac-home
mobiel-home
Fietsival

Fietsival is een samenwerkingsverband van Kiwanis-club Doetinchem – De Graafschap, Sportbedrijf Doetinchem en het (fiets)verenigingsleven in Doetinchem en omstreken. Fietsival stimuleert jongeren om meer te bewegen tijdens diverse fietsactiviteiten op basisscholen én een jaarlijks eendaags fietsevenement in en om de Doetinchemse binnenstad. Tegelijk ondersteunt Fietsival maatschappelijke projecten, bovenal gericht op kinderen.

Fietsival is tijdens het voorjaar aanwezig op vele basisscholen in en om Doetinchem met diverse fietsactiviteiten, in samenwerking met de Doetinchemse fietsverenigingen IJsselcrossers, SFA Bikepark, De Zwaluwen en de Pedaleur. Leerlingen kunnen genieten van clinics, demonstraties en een pumptrack, waarbij ze worden uitgedaagd fietskilometers te maken en sponsorgelden te verzamelen voor zelfgekozen goede doelen van Kanjers voor Kanjers.

Bekijk het zelf op fietsival.com

Johan

Directeur

Sparren over hoe jij digitaal kunt groeien?

Neem contact op met Johan! Hij staat klaar om te brainstormen over de mogelijkheden.

Mailen:  
johan@strixi.nl
Meer cases
header
SmartPole
SmartPole Solutions levert slimme en betrouwbare oplossingen voor: Veilig winkelen. Veilig samenwerken op kantoor. Veilig samenkomen op evenementen. Met de SmartPole oplossingen kunnen medewerkers en gasten veiligheid met desinfectie, beheer van drukte, beheer van luchtkwaliteit en communicatie op maat aangeboden worden. In samenwerking met SmartPole zijn wij begonnen aan de basis: het ontwikkelen van een logo en een huisstijl. Vrij snel kwamen wij samen tot het gewenste resultaat en konden wij gaan beginnen aan de website en overige promotiemiddelen, zoals productsheets en employee infographics. Om zo duidelijk mogelijk alle voordelen en mogelijkheden per oplossing te communiceren, hebben wij met elkaar...
header-evenement
Corona Sneltest Nederland B.V.
Stichting Open Nederland
Testen voor Toegang
Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Ministerie van Welzijn en Sport
Stichting Open Nederland en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) heeft een open house-constructie opgezet om meer testcapaciteit te genereren voor verschillende doeleinden. Hier heeft Corona Sneltest Nederland B.V. ook aan meegedaan en werd ingeloot voor “Testen voor Toegang” en “Testen voor je reis”. Hiervoor hebben wij een teststraatapplicatie ontwikkeld die moest voldoen aan strenge eisen vanuit Stichting Open Nederland (SON), het Ministerie I&W en het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS). Nadat onze applicatie was getest en goedgekeurd door alle betrokken partijen, hebben wij continu doorontwikkeld, waarbij we de applicatie hebben verrijkt met nieuwe functionaliteiten. Uiteindelijk hadden...