Alle cases
Case
header
Dutch Horeca Group

Opdrachtgever

Dutch Horeca Group

Expertise

Webdesign, AWS Hosting, Front-end development, Development, SEO / SEA

Vraag

Het ontwikkelen van een website en het inzetten van SEO / SEA marketing.

Oplossing

Ontwikkeling van een website gefocused op sfeerimpressies en kunnen aanvragen van offertes.

Resultaat

  • Nieuwe website ontwikkeld.
  • Offerte module ontwikkeld.
  • Op maat gemaakt CMS systeem.
  • Eerste maand 20+ aanvragen door inzet van SEO / SEA marketing!
mac-home
mobiel-home
Dutch Horeca Group

The Dutch Horeca Group is ontstaan uit een samensmelting tussen Bekedam Food & Events en The Dutch Grill Store. Klinkt romantisch of niet? En dat is het ook! De passie voor het horecavak spat er namelijk vanaf. Voor elke partij, klein of groot, staan ze in vuur en vlam. Ze zijn echte vakidioten met liefde voor alles wat met horeca te maken heeft.

Voor jou zetten zij alles op alles om het jou naar de zin te maken, zodat jij kunt genieten van jouw feest, van zakelijke events tot privé events. Zonder zorgen! Want ze nemen het jou allemaal uit handen. De complete organisatie, van het kiezen tot het gereed maken van de locatie en van het bepalen van het thema van de catering tot het uitserveren van alle hapjes en drankjes. Ga jij voor een klein en intiem feestje met een paar mensen of toch voor een evenement met duizenden bezoekers? Jij vraagt, zij draaien!

Wij hebben voor Dutch Horeca Group B.V. het design en de ontwikkeling van de website verzorgd. Achter de website draait een op maat gemaakt CMS systeem, waarbij alles gemakkelijk te beheren is. Om de website zo goed mogelijk te laten presteren hebben onze marketing experts een SEO-plan gemaakt, waardoor de website de juiste optimalisaties krijgt voor een mooie organische groei. Naast SEO hebben wij een SEA-campagne draaien, hiermee geven we een goede boost aan de naamsbekendheid.

Bekijk het zelf op dutchhorecagroup.nl

Johan

Directeur

Sparren over hoe jij digitaal kunt groeien?

Neem contact op met Johan! Hij staat klaar om te brainstormen over de mogelijkheden.

Mailen:  
johan@strixi.nl
Meer cases
header-evenement
Corona Sneltest Nederland B.V.
Stichting Open Nederland
Testen voor Toegang
Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Ministerie van Welzijn en Sport
Stichting Open Nederland en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) heeft een open house-constructie opgezet om meer testcapaciteit te genereren voor verschillende doeleinden. Hier heeft Corona Sneltest Nederland B.V. ook aan meegedaan en werd ingeloot voor “Testen voor Toegang” en “Testen voor je reis”. Hiervoor hebben wij een teststraatapplicatie ontwikkeld die moest voldoen aan strenge eisen vanuit Stichting Open Nederland (SON), het Ministerie I&W en het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS). Nadat onze applicatie was getest en goedgekeurd door alle betrokken partijen, hebben wij continu doorontwikkeld, waarbij we de applicatie hebben verrijkt met nieuwe functionaliteiten. Uiteindelijk hadden...
header
Dact.nl
DACT, Dutch Association of Corporate Treasurers, is dé beroepsvereniging voor (corporate) treasurers en treasury professionals in Nederland. Het telt circa 660 leden, werkzaam bij multinationals, grote en middelgrote ondernemingen maar ook bij de overheid en non-profitorganisaties. DACT bevordert als beroepsvereniging de professionele ontwikkeling van de leden, biedt een netwerk waarbinnen treasury professionals zich met elkaar verbonden voelen en faciliteert een platform voor de uitwisseling van informatie en verdieping van kennis. In samenwerking met CASE hebben wij de website compleet opnieuw opgebouwd. Daarnaast werkten wij al langer samen met dact.nl dus hadden wij een goed idee van hoe wij de backend...