Alle cases
Case
header
Konijnenvakantie.nl

Opdrachtgever

Konijnenvakantie.nl

Expertise

Vue3, Laravel, Livewire

Vraag

  • Een webshop met online betaalfunctie voor opvang van konijnen.
  • Een op maat gebouwde beheermodule, zodat alle gegevens rondom boekingen en bezetting gemakkelijk inzichtelijk zijn.

Oplossing

  • Een op maat gebouwde webshop speciaal voor opvang van konijnen met geoptimaliseerde automatisering van interne processen.
  • Volledig aangesloten CMS systeem, zodanig toegepast om de huidige werkwijze zoveel mogelijk te optimaliseren en automatiseren.

Resultaat

  • Het CMS systeem heeft gezorgd voor een enorme communicatieslag. Zowel naar Konijnenvakantie als hun klanten. Het zorgt voor veel minder ad hoc regel- en telefoneerwerk.
  • De webshop neemt het meeste administratieve werk uit handen en zorgt voor veel tijdsbesparing.
  • Het bezettingsbeheer is efficiënter geworden, waardoor er per periode meer konijnen kunnen worden opgevangen in de nu ca. 100 hokken.
  • Door het direct online betalen, hoeft Konijnenvakantie niet meer achter haar geld aan. Dit resulteert in een betere cashflow.
desktop
mobile
Konijnenvakantie.nl

Toen we voor het eerst in aanraking kwamen met Konijnenvakantie, kwamen we direct in een andere wereld terecht. De eigenaar, Romi, is hobbymatig op jonge leeftijd begonnen met het oppassen op konijnen. Deze hobby is ontploft, doordat steeds meer mensen haar wisten te vinden. Hierdoor is dit uitgegroeid tot een flinke business.

In de zomerperiodes zit Konijnenvakantie tjokvol, waardoor de administratie eromheen een flinke klus werd. Betalingen moesten nog worden gecontroleerd en de bezetting en beschrijvingen van konijnen waren niet duidelijk. Romi wilde nog veel meer hokken toevoegen, dus werd het tijd voor een degelijk systeem.

We zijn eerst begonnen met het eenvoudiger maken van het boekingsproces. Je kunt nu dan ook in slechts 3 stappen alle opties selecteren, informatie toevoegen over jezelf en/of je konijnen en foto’s uploaden om verwarring te voorkomen.

Vervolgens hebben we een gerichte CMS gebouwd, zodat zij precies het aantal hokken kunnen beheren en ervoor kunnen zorgen dat de hokken niet dubbel geboekt kunnen worden. Dit scheelt ontzettend veel telefoontjes en uitzoektijd t.b.v. beschikbaarheid.

Ook is er een online betaalmethode toegevoegd, zodat ze nooit meer achter hun geld aan hoeven. Aanpassingen in de boeking? Geen probleem. Dit kan alsnog aangepast worden en er volgt een nieuwe betaallink om het resterende bedrag over te maken.

Uiteindelijk een mooie oplossing opgeleverd die heeft gezorgd voor een betere cashflow, betere bezetting en bovenal nog meer tevreden klanten!

Waar andere systemen niet aansloten, kon STRIXI een oplossing op maat maken wat ons heel veel extra werk uit handen neemt.

"Wij zijn erg tevreden met de service van STRIXI. Waar andere systemen niet aansloten, kon STRIXI een website en reserveringssysteem op maat maken wat ons heel veel extra werk uit handen neemt. De communicatie is zeer vlot en er wordt snel geschakeld wanneer er een aanpassing nodig is. Ook een dikke plus voor het geduld en service; daar waar wij met drukke schema’s soms even op ons laten wachten, houdt STRIXI daar rekening mee wat een goed gevoel geeft van begrip en klantvriendelijkheid. Zo kunnen wij rustig nadenken over het volgende project die wij door STRIXI willen laten uitvoeren. Wij zijn zeer tevreden over de sercive en zullen hier weer voor kiezen."

Romi Grotenhuis – 2023

Mike

Directeur

Sparren over hoe jij digitaal kunt groeien?

Neem contact op met Mike! Hij staat klaar om te brainstormen over de mogelijkheden.

Mailen:  
mike@strixi.nl
Meer cases
header-evenement
Corona Sneltest Nederland B.V.
Stichting Open Nederland
Testen voor Toegang
Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Ministerie van Welzijn en Sport
Stichting Open Nederland en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) heeft een open house-constructie opgezet om meer testcapaciteit te genereren voor verschillende doeleinden. Hier heeft Corona Sneltest Nederland B.V. ook aan meegedaan en werd ingeloot voor “Testen voor Toegang” en “Testen voor je reis”. Hiervoor hebben wij een teststraatapplicatie ontwikkeld die moest voldoen aan strenge eisen vanuit Stichting Open Nederland (SON), het Ministerie I&W en het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS). Nadat onze applicatie was getest en goedgekeurd door alle betrokken partijen, hebben wij continu doorontwikkeld, waarbij we de applicatie hebben verrijkt met nieuwe functionaliteiten. Uiteindelijk hadden...
header
Dact.nl
DACT, Dutch Association of Corporate Treasurers, is dé beroepsvereniging voor (corporate) treasurers en treasury professionals in Nederland. Het telt circa 660 leden, werkzaam bij multinationals, grote en middelgrote ondernemingen maar ook bij de overheid en non-profitorganisaties. DACT bevordert als beroepsvereniging de professionele ontwikkeling van de leden, biedt een netwerk waarbinnen treasury professionals zich met elkaar verbonden voelen en faciliteert een platform voor de uitwisseling van informatie en verdieping van kennis. In samenwerking met CASE hebben wij de website compleet opnieuw opgebouwd. Daarnaast werkten wij al langer samen met dact.nl dus hadden wij een goed idee van hoe wij de backend...