Alle cases
Case
header
Konijnenvakantie.nl

Opdrachtgever

Konijnenvakantie.nl

Expertise

Vue3, Laravel, Livewire

Vraag

  • Een webshop met online betaalfunctie voor opvang van konijnen.
  • Een op maat gebouwde beheermodule, zodat alle gegevens rondom boekingen en bezetting gemakkelijk inzichtelijk zijn.

Oplossing

  • Een op maat gebouwde webshop speciaal voor opvang van konijnen met geoptimaliseerde automatisering van interne processen.
  • Volledig aangesloten CMS systeem, zodanig toegepast om de huidige werkwijze zoveel mogelijk te optimaliseren en automatiseren.

Resultaat

  • Het CMS systeem heeft gezorgd voor een enorme communicatieslag. Zowel naar Konijnenvakantie als hun klanten. Het zorgt voor veel minder ad hoc regel- en telefoneerwerk.
  • De webshop neemt het meeste administratieve werk uit handen en zorgt voor veel tijdsbesparing.
  • Het bezettingsbeheer is efficiënter geworden, waardoor er per periode meer konijnen kunnen worden opgevangen in de nu ca. 100 hokken.
  • Door het direct online betalen, hoeft Konijnenvakantie niet meer achter haar geld aan. Dit resulteert in een betere cashflow.
desktop
mobile
Konijnenvakantie.nl

Toen we voor het eerst in aanraking kwamen met Konijnenvakantie, kwamen we direct in een andere wereld terecht. De eigenaar, Romi, is hobbymatig op jonge leeftijd begonnen met het oppassen op konijnen. Deze hobby is ontploft, doordat steeds meer mensen haar wisten te vinden. Hierdoor is dit uitgegroeid tot een flinke business.

In de zomerperiodes zit Konijnenvakantie tjokvol, waardoor de administratie eromheen een flinke klus werd. Betalingen moesten nog worden gecontroleerd en de bezetting en beschrijvingen van konijnen waren niet duidelijk. Romi wilde nog veel meer hokken toevoegen, dus werd het tijd voor een degelijk systeem.

We zijn eerst begonnen met het eenvoudiger maken van het boekingsproces. Je kunt nu dan ook in slechts 3 stappen alle opties selecteren, informatie toevoegen over jezelf en/of je konijnen en foto’s uploaden om verwarring te voorkomen.

Vervolgens hebben we een gerichte CMS gebouwd, zodat zij precies het aantal hokken kunnen beheren en ervoor kunnen zorgen dat de hokken niet dubbel geboekt kunnen worden. Dit scheelt ontzettend veel telefoontjes en uitzoektijd t.b.v. beschikbaarheid.

Ook is er een online betaalmethode toegevoegd, zodat ze nooit meer achter hun geld aan hoeven. Aanpassingen in de boeking? Geen probleem. Dit kan alsnog aangepast worden en er volgt een nieuwe betaallink om het resterende bedrag over te maken.

Uiteindelijk een mooie oplossing opgeleverd die heeft gezorgd voor een betere cashflow, betere bezetting en bovenal nog meer tevreden klanten!

Waar andere systemen niet aansloten, kon STRIXI een oplossing op maat maken wat ons heel veel extra werk uit handen neemt.

"Wij zijn erg tevreden met de service van STRIXI. Waar andere systemen niet aansloten, kon STRIXI een website en reserveringssysteem op maat maken wat ons heel veel extra werk uit handen neemt. De communicatie is zeer vlot en er wordt snel geschakeld wanneer er een aanpassing nodig is. Ook een dikke plus voor het geduld en service; daar waar wij met drukke schema’s soms even op ons laten wachten, houdt STRIXI daar rekening mee wat een goed gevoel geeft van begrip en klantvriendelijkheid. Zo kunnen wij rustig nadenken over het volgende project die wij door STRIXI willen laten uitvoeren. Wij zijn zeer tevreden over de sercive en zullen hier weer voor kiezen."

Romi Grotenhuis – 2023

Johan

Directeur

Sparren over hoe jij digitaal kunt groeien?

Neem contact op met Johan! Hij staat klaar om te brainstormen over de mogelijkheden.

Mailen:  
johan@strixi.nl
Meer cases
top-chefs
Top-Chefs
Het vinden van de perfecte freelance chef of ideale werkplek kan een uitdaging zijn in de horeca. Daarom heeft STRIXI voor Top-Chefs een revolutionair platform dat horecabedrijven en getalenteerde freelance chefs met elkaar verbindt.Met behulp van geavanceerde technologieën zoals Laravel, Vue en Inertia voor de webapplicatie, en MVVM en Kotlin Multiplatform voor iOS en Android apps, hebben we een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar platform gecreëerd dat het koppelen van horecabedrijven en Top-Chefs eenvoudiger dan ooit maakt.Top-Chefs stelt horecabedrijven in staat om hun ideale chef te vinden door een shift te plaatsen op het platform. Tegelijkertijd kunnen freelance chefs hun vaardigheden en...
header
Kilometervrij.nl
Kilometervrij had een zeer verouderde website, die niet meer goed werkte. Na een kleine brainstormsessie met John van der Laan, kwamen we vrij snel tot de conclusie dat er meer uit de website gehaald kan worden. We zijn dus begonnen met de basis, waarin we een nieuw design hebben gemaakt op basis van de huidige huisstijl. Het uitgangspunt? Een webshop waarbij je vanaf elke pagina met 3 klikken een auto kan huren. Ook hebben we een API-koppeling met Rentallin gerealiseerd, zodat we altijd up-to-date informatie van de werkvloer hebben, zoals prijzen en beschikbaarheid van de voertuigen. Gemaakte boekingen worden automatisch...