Alle cases
Case
header-pcr
PCR test Nederland

Opdrachtgever

PCR test Nederland

Expertise

SEO, SEA, Meertaligheid, API-koppelingen, AWS Hosting, Load Balancer, WordPress, WooCommerce, Front-end development, UX Design, Web Design

Vraag

Het opzetten van een boekingsmodule voor het aanbieden van PCR Testen waarmee vliegreizen weer mogelijk gemaakt kunnen worden.

Oplossing

Ontwikkeling van een boekingsplatform met een complete backoffice. De backoffice is gebouwd met directe API-koppelingen met verschillende laboratoria waardoor klanten automatisch hun reiscertificaat ontvangen zodra het resultaat beschikbaar is.

De boekingen werden binnengehaald middels een slimme online marketingscampagne. Via Google Advertenties en Affiliatie marketing.

Resultaat

  • Meer dan 100.000 reizigers geholpen met 50+ bestemmingen.
  • Reiscertificaat in 7 talen.
  • 3.00+ positieve Trustpilot reviews.
mac-home
mobiel-home
PCR test Nederland

In de coronatijd is vliegen met een PCR test verplicht, hiervoor hebben wij een boekingsplatform ontwikkeld. Doordat we het direct meertalig hebben opgezet kon de website ingezet worden in verschillende landen zoals Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal en Duitsland. Reiscertificaten worden dan ook uitgegeven in 6 verschillende talen van Nederlands tot aan Arabisch!

Dankzij het boekingsplatform hebben we meer dan 100.000 mensen kunnen helpen met het maken van hun vliegreis.

Vanuit het logo hebben we de website van de grond af aan opgebouwd qua design. Je ziet dan ook de elementen van het logo terug in het geheel wat de website een rustige uitstraling geeft.

Verder hebben we een integratie gemaakt met Trustpilot om de website direct een vertrouwde uitstraling te geven. Doordat we een onafhankelijk reviewplatform aan de website koppelen creëren we direct meer vertrouwen. En nog handiger; het komt ook nog eens terug in je Googleadvertenties en SEO-zoekopdrachten met de rating erin verweven. Hierdoor kan pcrtestnederland.nl zich beter onderscheiden van andere partijen.

De website is Multilinguaal opgezet in verschillende domeinen. Toch zijn alle websites vanuit één backoffice te beheren, dit scheelt ontzettend veel tijd in het synchroon houden van alle websites qua content en pricing, maar voorkomt ook ontzettend veel fouten!

In de backoffice hebben we verschillende automatiseringsslagen gemaakt. Dankzij slimme API-koppelingen met verschillende laboratoria konden we automatisch de klanten op de hoogte brengen van hun testresultaat. Zaken zoals een reiscertificaat in PDF het versturen van notificaties zijn allemaal geautomatiseerd om menselijke fouten te voorkomen en tijd te besparen.

Mede dankzij alle automatiseringen was PCR test Nederland vaak in staat om resultaten binnen enkele uren en soms zelf half uur te communiceren naar klanten. Véél sneller dan bijvoorbeeld de GGD!

Ontzettend snelle realisatie van website met een gehele backoffice

Het is erg fijn samenwerken met STRIXI. STRIXI denkt graag mee, zijn erg gedreven en ontzettend snel in het realiseren en implementeren van een website en de gehele backoffice. Mede dankzij het snelle schakelen van het team van STRIXI hebben we onze coronasneltest straten in korte tijd heel succesvol kunnen opschalen naar 15 locaties.

Bas Bobeldijk

Johan

Directeur

Sparren over hoe jij digitaal kunt groeien?

Neem contact op met Johan! Hij staat klaar om te brainstormen over de mogelijkheden.

Bellen:  
06 26 93 27 64
Mailen:  
johan@strixi.nl
Meer cases
header
Kiwanis Doetinchem-de Graafschap
Fietsival is een samenwerkingsverband van Kiwanis-club Doetinchem – De Graafschap, Sportbedrijf Doetinchem en het (fiets)verenigingsleven in Doetinchem en omstreken. Fietsival stimuleert jongeren om meer te bewegen tijdens diverse fietsactiviteiten op basisscholen én een jaarlijks eendaags fietsevenement in en om de Doetinchemse binnenstad. Tegelijk ondersteunt Fietsival maatschappelijke projecten, bovenal gericht op kinderen. Fietsival is tijdens het voorjaar aanwezig op vele basisscholen in en om Doetinchem met diverse fietsactiviteiten, in samenwerking met de Doetinchemse fietsverenigingen IJsselcrossers, SFA Bikepark, De Zwaluwen en de Pedaleur. Leerlingen kunnen genieten van clinics, demonstraties en een pumptrack, waarbij ze worden uitgedaagd fietskilometers te maken en sponsorgelden te...
header
SmartPole
SmartPole Solutions levert slimme en betrouwbare oplossingen voor: Veilig Winkelen. Veilig Samenwerken op kantoor. Veilig Samenkomen op evenementen. Met de SmartPole oplossingen kunnen medewerkers en gasten veiligheid met desinfectie, beheer van drukte, beheer van luchtkwaliteit en communicatie op maat aangeboden worden. In samenwerking met SmartPole zijn wij begonnen aan de basis: het ontwikkelen van een logo en een huisstijl. Vrij snel kwamen we samen tot het gewenste resultaat en konden we gaan beginnen aan de website en overige promotiemiddelen zoals productsheets en employee infographics. Om zo duidelijk mogelijk alle voordelen en mogelijkheden per oplossing te communiceren. Hebben we met elkaar...