Alle cases
Case
flexable case header
Flex@ble
flexable vieren
Flex@ble

Opdrachtgever

Flex@ble

Expertise

Concept, Development, API-koppelingen, AWS Hosting, Load Balancer, GIT, Vue3, Web Design, Front-end development, Laravel, Development - Native iOS apps, Development - Native Android apps

Vraag

In een wereld waar steeds meer mensen, met name jongeren, kiezen voor flexibel werken als uitzendkracht of zzp'er, groeit de vraag naar een platform dat hen verbindt met opdrachtgevers in de retail. Aan de andere kant hebben opdrachtgevers meer dan ooit behoefte aan medewerkers om hun openstaande diensten in te vullen. Daarom ontstond de vraag naar een platform waarop uitzendkrachten en zzp'ers samenkomen met opdrachtgevers uit de retail via flexibele shifts.

Oplossing

Flex@ble heeft gebruiksvriendelijke iOS- en Android apps die naadloos samenwerken met een webapp via API's. Uitzendkrachten en freelancers, oftewel Fl@xr's en werkgevers, kunnen eenvoudig inloggen en profiteren van automatisch gegenereerde contracten en urenregistratie binnen de app. Registratie wordt ondersteund met identiteitsbewijzen die direct in de app worden uitgelezen voor een zo foutloos mogelijke registratie. Bovendien wordt de verloning direct geregeld dankzij koppelingen met Easyflex en een facturatiesysteem voor zzp'ers.

Resultaat

De applicaties zijn ontwikkeld met MVVM architectuur, wat zorgt voor een duidelijke structuur en onderhoudbaarheid. Daarnaast is de app gebaseerd op server-driven features en Kotlin multiplatform technologie. Voor chats is er een realtime database via Firebase. De webApp is ontwikkeld als een SPA(Single Page Application) met behulp van de nieuwste technieken, zoals Laravel, Vue 3 en Inertia JS. Voor optimale herkenning van identiteitskaarten worden er trigonometrische berekeningen gemaakt om de posities van de data te kunnen bepalen en uit te lezen vanuit verschillende hoeken. Dit wordt gecombineerd met de MRZ codes indien beschikbaar.

showcase flexable
Flex@ble | Hét platform voor flexibel werk in de supermarkt

Flex@ble is hét online uitzendplatform dat speciaal is ontwikkeld voor de retailbranche. Het platform heeft als doel om het samenbrengen van vraag en aanbod in de retail zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Uitzendkrachten en zzp'ers kunnen gemakkelijk via de app solliciteren op diensten die aansluiten bij hun beschikbaarheid. Aan de andere kant kunnen opdrachtgevers snel en gemakkelijk ervaren flexibele krachten vinden om hun openstaande shifts in te vullen, waarbij ze zelf de aanmeldingen voor hun shifts kunnen beheren.

Een innovatief aspect van het platform is het QR klok-systeem, waarmee Fl@xr’s op locatie in en uit kunnen klokken voor hun shift of om bijvoorbeeld pauze te houden. Dit server driven systeem zorgt ervoor dat de server dicteert wat de volgende mogelijke acties zijn, zoals het starten van een shift, pauze houden of een shift beëindigen.

Daarnaast automatiseert het platform de administratieve taken, zoals het opstellen van contracten en het verloningsproces. Het platform garandeert een veilige werkomgeving door middel van verificatie en inloggen met 2FA. De verloning van uitzendkrachten is gekoppeld aan Easyflex, waarbij rekening is gehouden met verschillende cao's en wetgeving rondom de inlenersbeloning.

We zijn blij dat STRIXI altijd heeft meegedacht

Nadat wij in een voorgaand project de pragmatische & oplossingsgerichte houding van STRIXI hadden ervaren én dit gezamenlijk tot een groot succes hadden gemaakt, lag het voor de hand om ook voor ons volgende project te vertrouwen op de flexibiliteit en expertise van STRIXI. 
Ondanks dat we met Flex@ble een compleet nieuwe weg zijn ingeslagen en we zelf een aantal belangrijke beslissingen hebben moeten nemen op cruciale momenten, zijn we blij dat STRIXI hierin altijd heeft meegedacht, waardoor alle betrokken partijen zich gedurende het project verder hebben kunnen ontwikkelen.

Niels Smit - 2023

Johan

Directeur

Sparren over hoe jij digitaal kunt groeien?

Neem contact op met Johan! Hij staat klaar om te brainstormen over de mogelijkheden.

Mailen:  
johan@strixi.nl
Meer cases
top-chefs
Top-Chefs
Het vinden van de perfecte freelance chef of ideale werkplek kan een uitdaging zijn in de horeca. Daarom heeft STRIXI voor Top-Chefs een revolutionair platform dat horecabedrijven en getalenteerde freelance chefs met elkaar verbindt.Met behulp van geavanceerde technologieën zoals Laravel, Vue en Inertia voor de webapplicatie, en MVVM en Kotlin Multiplatform voor iOS en Android apps, hebben we een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar platform gecreëerd dat het koppelen van horecabedrijven en Top-Chefs eenvoudiger dan ooit maakt.Top-Chefs stelt horecabedrijven in staat om hun ideale chef te vinden door een shift te plaatsen op het platform. Tegelijkertijd kunnen freelance chefs hun vaardigheden en...
header-evenement
Corona Sneltest Nederland B.V.
Stichting Open Nederland
Testen voor Toegang
Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Ministerie van Welzijn en Sport
Stichting Open Nederland en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) heeft een open house-constructie opgezet om meer testcapaciteit te genereren voor verschillende doeleinden. Hier heeft Corona Sneltest Nederland B.V. ook aan meegedaan en werd ingeloot voor “Testen voor Toegang” en “Testen voor je reis”. Hiervoor hebben wij een teststraatapplicatie ontwikkeld die moest voldoen aan strenge eisen vanuit Stichting Open Nederland (SON), het Ministerie I&W en het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS). Nadat onze applicatie was getest en goedgekeurd door alle betrokken partijen, hebben wij continu doorontwikkeld, waarbij we de applicatie hebben verrijkt met nieuwe functionaliteiten. Uiteindelijk hadden...