Alle cases
Case
header
Lunchbaas

Opdrachtgever

Lunchbaas

Expertise

Branding, Webdesign, AWS Hosting, WordPress, Front-end development, Development, Fotografie, Concept

Website

Vraag

Het ontwikkelen van een website die klanten in en rond Raalte inspireert om lunchgerechten bij Lunchbaas te bestellen.

Oplossing

Om de kwaliteit van de lunchgerechten zo goed mogelijk over te laten komen heeft de fotografie een prominente rol gehad in dit project. Een landingspagina waar de klant inspiratie kan opdoen en honger krijgt. Zo moet de klant getriggerd worden over te gaan tot een bestelling.

Resultaat

  • Logo & huisstijl.
  • Drukwerk.
  • Landingspagina.
  • Fotografie op locatie.
mac-home
mobiel-home
Lunchbaas

Cater Concept is gespecialiseerd in catering op scholen en bij bedrijven. Aangezien scholen en bedrijven deels hun deuren hebben moeten sluiten tijdens de afgelopen coronaperiode, zijn de werkzaamheden teruggelopen. Door die ontwikkeling heeft Cater Concept besloten een nieuw lunchconcept te lanceren in en rondom Raalte.

In samenwerking met de opdrachtgever zijn wij het proces gestart, op zoek naar een passende naam voor dit nieuwe concept. De wens van de opdrachtgever was om een krachtige stoere naam te bedenken, die ook goed gebruikt kan worden in de totale branding en tone-of-voice. Na diverse brainstormsessies op afstand zijn wij uitgekomen op Lunchbaas.

Lunchbaas is krachtig, stoer en maakt de klant direct duidelijk waar het voor staat. Lunchbaas bezorgt de beste lunchgerechten (broodjes, soepen, salades etc.) in de omgeving. Het is dan ook de “baas” als het gaat om lekker lunchen!

Na het vastleggen van de naam zijn wij begonnen met het ontwikkelen van een logo en passende huisstijl. Uit de verschillende opties heeft de opdrachtgever gekozen voor een logo met een retro uiterlijk. In combinatie met het warme kleurenpalet maakt dit het geheel tot een warme en stoere uitstraling.

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van dit project is de fotografie. Wij hebben de lekkere lunchgerechten op locatie gefotografeerd. Hierbij hebben wij ervoor gezorgd dat de kwaliteit en versheid van de producten goed naar voren is gekomen. Door middel van een lichte nabewerking van de beelden, is ervoor gezorgd dat de foto's helemaal passen in de huisstijl en de stijl van de landingspagina.

Tijdens het proces rondom het fotograferen zijn wij gestart met het ontwerpen van de landingspagina. In dit ontwerp hebben wij de fotografie helemaal tot zijn recht laten komen. De websitebezoeker moet omver geblazen worden door de kwaliteit van de lunchgerechten en direct honger krijgen. Het resultaat is een landingspagina waar de bezoeker direct een indruk krijgt van wat men kan bestellen bij Lunchbaas. De kwaliteit en versheid van de producten spat van het scherm en Lunchbaas is klaar om de lunch tot een feestje te maken.

Mike

Directeur

Sparren over hoe jij digitaal kunt groeien?

Neem contact op met Mike! Hij staat klaar om te brainstormen over de mogelijkheden.

Mailen:  
mike@strixi.nl
Meer cases
header
Dutch Horeca Group
The Dutch Horeca Group is ontstaan uit een samensmelting tussen Bekedam Food & Events en The Dutch Grill Store. Klinkt romantisch of niet? En dat is het ook! De passie voor het horecavak spat er namelijk vanaf. Voor elke partij, klein of groot, staan ze in vuur en vlam. Ze zijn echte vakidioten met liefde voor alles wat met horeca te maken heeft. Voor jou zetten zij alles op alles om het jou naar de zin te maken, zodat jij kunt genieten van jouw feest, van zakelijke events tot privé events. Zonder zorgen! Want ze nemen het jou allemaal uit...
header-pcr
PCR test Nederland
In de coronatijd is vliegen met een PCR-test verplicht. Hiervoor hebben wij een boekingsplatform ontwikkeld. Doordat wij het direct meertalig hebben opgezet, kon de website ingezet worden in verschillende landen zoals Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal en Duitsland. Reiscertificaten worden dan ook uitgegeven in 6 verschillende talen van Nederlands tot aan Arabisch! Dankzij het boekingsplatform hebben wij meer dan 100.000 mensen kunnen helpen met het maken van hun vliegreis. Vanuit het logo hebben wij de website van de grond af aan opgebouwd qua design. Je ziet dan ook de elementen van het logo terug in het geheel, wat de website...