Alle cases
Case
header
Anthura B.V.

Opdrachtgever

Anthura B.V.

Expertise

Webdesign, WordPress, Front-end development, Development, Meertaligheid

Website

Vraag

Het ontwikkelen van een website voor consumenten in China.

Oplossing

Ontwikkeling van een website gehost in China waarin de concepten van Anthura mooi naar voren komen.

Resultaat

  • Lokale hosting in China.
  • Ontwikkeling van levendige en kleurrijke website.
mac-home
mobiel-home
Plant4air.com

Anthura is specialist in anthurium en orchidee. Ze sieren de wereld met kleurrijke bloemen en planten, dat doen ze door innovatieve en duurzame producten te ontwikkelen voor telers en consumenten.

Vanuit Anthura was de behoefte ontstaan om een website te maken gericht op consumenten in China. Hiervoor ontvingen wij netjes een briefing met daarin alle wensen weergegeven. Zo stond er bijvoorbeeld met welke kleurpaletten ze graag zouden willen werken. Dit hebben wij goed kunnen meenemen in het ontwerp, met uiteindelijk een levendig en kleurrijk resultaat.

Omdat de website speciaal voor consumenten in China is bedoeld hebben wij ervoor gekozen om de website lokaal in China te hosten, in samenwerking Anthura hebben wij dit tot stand kunnen brengen. Hierdoor presteert de website in China ook optimaal voor Chinese consumenten.

Mike

Directeur

Sparren over hoe jij digitaal kunt groeien?

Neem contact op met Mike! Hij staat klaar om te brainstormen over de mogelijkheden.

Bellen:  
06 18 22 87 13
Mailen:  
mike@strixi.nl
Meer cases
header-evenement
Corona Sneltest Nederland B.V.
Stichting Open Nederland
Testen voor Toegang
Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Ministerie van Welzijn en Sport
Stichting Open Nederland en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) heeft een openhouse constructie opgezet om meer testcapaciteit te genereren voor verschillende doeleinden. Hier heeft Corona Sneltest Nederland B.V. ook aan meegedaan en werd ingeloot voor “testen voor toegang” en “testen voor je reis”. Hiervoor hebben wij een teststraatapplicatie ontwikkeld die moest voldoen aan strenge eisen vanuit Stichting Open Nederland (SON), het Ministerie I&W en het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS). Nadat onze applicatie was getest en goedgekeurd door alle betrokken partijen hebben wij continu een doorontwikkeling meegemaakt, waarin we de applicatie hebben verrijkt met nieuwe functionaliteiten....
header
SmartPole
SmartPole Solutions levert slimme en betrouwbare oplossingen voor: Veilig Winkelen. Veilig Samenwerken op kantoor. Veilig Samenkomen op evenementen. Met de SmartPole oplossingen kunnen medewerkers en gasten veiligheid met desinfectie, beheer van drukte, beheer van luchtkwaliteit en communicatie op maat aangeboden worden. In samenwerking met SmartPole zijn wij begonnen aan de basis: het ontwikkelen van een logo en een huisstijl. Vrij snel kwamen we samen tot het gewenste resultaat en konden we gaan beginnen aan de website en overige promotiemiddelen zoals productsheets en employee infographics. Om zo duidelijk mogelijk alle voordelen en mogelijkheden per oplossing te communiceren. Hebben we met elkaar...