Alle cases
Case
header
SmartPole

Opdrachtgever

SmartPole

Expertise

Branding, Webdesign, AWS Hosting, WordPress, Front-end development, Development, Concept

Website

Vraag

Hoe kunnen de oplossingen die de SmartPole te bieden heeft het beste in een huisstijl en website getoond worden?

Oplossing

Het ontwikkelen van een algemene huisstijl, waarbij gebruik is gemaakt van iconen, om de boodschap per oplossing zo duidelijk mogelijk over te brengen. Per oplossing zijn er productsheets en landingspagina's ontwikkeld.

Resultaat

  • Logo & huisstijl.
  • Ontwikkeling productsheets en employee infographics.
  • Website met verschillende landingspagina’s.
mac-home
mobiel-home
SmartPole

SmartPole Solutions levert slimme en betrouwbare oplossingen voor:

  • Veilig winkelen.
  • Veilig samenwerken op kantoor.
  • Veilig samenkomen op evenementen.

Met de SmartPole oplossingen kunnen medewerkers en gasten veiligheid met desinfectie, beheer van drukte, beheer van luchtkwaliteit en communicatie op maat aangeboden worden.

In samenwerking met SmartPole zijn wij begonnen aan de basis: het ontwikkelen van een logo en een huisstijl. Vrij snel kwamen wij samen tot het gewenste resultaat en konden wij gaan beginnen aan de website en overige promotiemiddelen, zoals productsheets en employee infographics.

Om zo duidelijk mogelijk alle voordelen en mogelijkheden per oplossing te communiceren, hebben wij met elkaar besloten om verschillende landingspagina’s, met aan de voorkant een navigerende homepagina te zetten, op te zetten. De verschillende landingspagina’s zijn in leadcampagnes ingezet.

Op elke landingspagina worden de unique selling points weergegeven en zijn de verschillende SmartPole productsheets te downloaden.

Mike

Directeur

Sparren over hoe jij digitaal kunt groeien?

Neem contact op met Mike! Hij staat klaar om te brainstormen over de mogelijkheden.

Mailen:  
mike@strixi.nl
Meer cases
header-evenement
Corona Sneltest Nederland B.V.
Stichting Open Nederland
Testen voor Toegang
Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Ministerie van Welzijn en Sport
Stichting Open Nederland en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) heeft een open house-constructie opgezet om meer testcapaciteit te genereren voor verschillende doeleinden. Hier heeft Corona Sneltest Nederland B.V. ook aan meegedaan en werd ingeloot voor “Testen voor Toegang” en “Testen voor je reis”. Hiervoor hebben wij een teststraatapplicatie ontwikkeld die moest voldoen aan strenge eisen vanuit Stichting Open Nederland (SON), het Ministerie I&W en het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS). Nadat onze applicatie was getest en goedgekeurd door alle betrokken partijen, hebben wij continu doorontwikkeld, waarbij we de applicatie hebben verrijkt met nieuwe functionaliteiten. Uiteindelijk hadden...
header-pcr
PCR test Nederland
In de coronatijd is vliegen met een PCR-test verplicht. Hiervoor hebben wij een boekingsplatform ontwikkeld. Doordat wij het direct meertalig hebben opgezet, kon de website ingezet worden in verschillende landen zoals Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal en Duitsland. Reiscertificaten worden dan ook uitgegeven in 6 verschillende talen van Nederlands tot aan Arabisch! Dankzij het boekingsplatform hebben wij meer dan 100.000 mensen kunnen helpen met het maken van hun vliegreis. Vanuit het logo hebben wij de website van de grond af aan opgebouwd qua design. Je ziet dan ook de elementen van het logo terug in het geheel, wat de website...